Agility

Agility er en morsom hundesport hvor hunden skal gjennom en hinderløype med minst mulig feil på kortest mulig tid. Det er en fartsfyllt sport, så det er masse utfordringer for både deg og hunden din. Alle hunder - av alle raser - kan delta. Minimumsalder for deltagelse er 12 mnd i klasse 1 og 2, og 18 mnd i klasse 3.

Mer informasjon om fri-trening, og Partitrening i Agility med instruktør, finner du under fanen: Aktiviteter og info.

Selv om ikke alle har som mål om å delta i konkurranser, så er agility en kjempefin treningsform for å skape samarbeid med hunden din. Litt usikre hunder kan oppnå bedre selvtillit om en trener agility med positiv forsterkning - noe som igjen kan hjelpe med andre ting i hverdagen.

For å se hvem som har treningen, gå til Fb Nannestad og Omegn hundeklubb Agility.

 

Mandag

Kl 1800 – agility nybegynner, bane 2 + hall

Nybegynnere som har deltatt på hinderinnlæringskurs (eller har planer om å delta på neste). En god gruppe med herlige ekvipasjer som møtes hver mandag for å trene agility og ha det gøy med sin hund. Her finner du alt fra de som er helt helt nye, til de som har drevet en stund.

Onsdag

Kl 1800 – agility videregående gruppe, bane 2 + hall
Kl 2000 – agility videregående gruppe, bane 2+ hall

I utgangspunktet en gruppe for kl 1 og 2 utøvere, men det finnes jammen landslagsekvipasjer på gruppa også. Onsdagen er delt opp slik at det er 2 forskjellige grupper som trener.
Instruktøren denne dagen er instruktør fra kl 1800-2000 og alle deltar i samme gruppe, med egentrening når instruktøren har dratt.

Torsdag

Kl 2000-> agility videregående gruppe, bane 2 + hall
I utgangspunktet konkurransegruppe, kl 2 og 3.

 

Deltaker skal ha betalt treningsavgift etter et par oppmøter om de vil fortsette å trene hos oss. Hvis treningsavgift er betalt til klubben i forbindelse med annen aktivitet, så skal man ikke betale ny avgift.

 

Uansett gruppe må man være medlem av Nannestad og omegn hundeklubb for å trene agility i klubben.

I tillegg har vi regel om at man må minst ha deltatt på 5 organiserte treninger for å ha lov til å egentrene agility i Nannestad og omegn hundeklubb. Dette er for å være sikker på at både fører og hund kan utførelse av hinder sikkert nok til å trene alene. I agility går det veldig fort, og skader kan fort skje. Vi ønsker derfor at alle våre medlemmer får en positiv treningsopplevelse.